Kulutusluotto

Kulutusluotto on Suomen yleisin lainatuote. Se on vakuudeton tai vakuudellinen luotto, joka on otettu kulutustarkoitukseen. Kulutusluotot ovat yleensä lyhytaikaisia ja kestoltaan alle viiden vuoden lainoja, jotka haetaan netistä pankkitunnuksilla. Niiden suuruus on tyypillisesti muutamia tuhansia euroja.

Kulutusluotto on erinomainen apu remontin, loman, perheen yllättävän kustannuksen tai esim. auton hankkimisen rahoittamiseksi.

Kulutusluottoja ei voi myöntää mikä tahansa yritys, sillä niiden myöntäminen sallittiin joulukuusta 2010 eteenpäin ainoastaan yrityksille, jotka ovat rekisteröityneet Etelä-Suomen aluehallinnon ylläpitämään rekisteriin. Rekisteriin hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka noudattavat hyvää luotonantotapaa. Ekstraluotto.fi:n omistava J.W.-Yhtiöt Oy kuuluu tietysti edellä mainittuun rekisteriin. Yksinkertaistettuna edellä mainittu asia tarkoittaa sitä, että kun asiakas ottaa kulutusluoton niin hän voi olla varma, että luoton antaja noudattaa hyvää luotonantotapaa.

Saako kulutusluoton heti tilille?

Ekstraluotto maksaa netistä haetun kulutusluoton heti alla oleviin pankkeihin, jolloin kulutusluotto on tililläsi muutamassa minuutissa: Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankit ja S-Pankki.

Voiko kulutusluotto olla myös koroton?

Ekstraluotolta saatu kulutusluotto voi olla myös koroton kulutusluotto. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa kulutusluoton takaisin tuona aikana niin kulutusluotto täysin koroton.

Mikäli asiakas maksaa kulutusluoton osamaksulla niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, mikä on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti.

Ketkä voivat hakea kulutusluottoa netistä?

Kulutusluotto haetaan netistä Ekstraluoton lainahakemuksella. Alaikäraja lainalle on 21 vuotta. Asiakkaalta vaaditaan ainoastaan se, että hän on hoitanut raha-asiansa hyvin ja että hän on luottokelpoinen Suomen kansalainen.

Kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat voivat hakea kulutusluottoa myös netistä.

Miksi hankkisin luottoa Ekstraluotolta enkä pankista?

Rahantarve on usein kiireellinen, ja pankeilta luoton saaminen voi venähtää hakemusten pitkien käsittelyaikojen vuoksi kovin pitkälle. Ekstraluotto on erikoistunut kulutusluottoihin ja me myönnämme luoton nopeasti ja rahat ovat tilillä heti lainapäätöksen jälkeen.

Lisäksi asiakkaan ei tarvitse myöskään selventää Ekstraluoton asiantuntevalle asiakaspalvelulle, että mihin hän aikoo käyttää kulutusluoton. Asiakas voi käyttää lainaamansa rahat vapaasti mihin hän vain haluaa.

Ekstraluotto - 2100 euron tililuotto heti tilille!

Ekstraluotto on tarjonnut lainaa netistä jo vuodesta 2006. Ekstraluotto on joustava luotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi jopa 2100 euron luoton netistä haettuna ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Ekstraluotossa seuraavia asioita

 • luotettavuus
  • olemme tarjonneet lainan netistä vuodesta 2006 alkaen
 • markkinoiden pienin lyhennys
  • minimilyhennys on ainoastaan 10 %
 • asiakaspalvelu
  • miellyttävä ja asiantunteva henkilökunta
  • tavoitettavuus: meidät tavoittaa Ma-Pe 8-20 joko puhelimitse 03 3399 3604 (vain pvm) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi
 • nopea lainapäätös

Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme voivat käyttää tililuottoa juuri silloin, kun he itse haluavat ja luoton nostaminen onnistuu kätevästi netissä.

Asiakkaamme tarvitsemaan netistä haettuun lainaan, eli esim. kulutusluottoon, liittyvä asiointi on mukava hoitaa puhelimitse. Asiakkaamme ovat arvostaneet miellyttävää asiakaspalveluamme, johon voi soittaa pelkällä paikallispuhelumaksun hinnalla. Myös tekstarien ystäville on Ekstraluotolla hyviä uutisia! Tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon asiakas voi tiedustella matkapuhelinliittymänsä tarjoajalta.