Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Suomessa laina halutaan tyypillisesti ottaa netistä pankkitunnuksilla, koska se on helppoa ja nopeaa. Monet suomalaiset saattavat myös asua sen verran kaukana lähimmästä kivijalkapankista, että heidän ei ole yksinkertaisesti mahdollista asioida pankissa, kun rahan tarve iskee. Lainan hakeminen saattaa olla myös mukavampaa omalta sohvalta kahvimuki kädessä.

Netistä pankkitunnuksilla haettu laina on usein täydellinen valinta odottamattomiin rahan tarpeisiin.

Mistä saa haettua lainaa netistä

Lainaa haetaan netistä Ekstraluoton lainahakemuksella. Alaikäraja lainalle on 21 vuotta. Asiakkaalta vaaditaan ainoastaan se, että hän on hoitanut raha-asiansa hyvin ja että hän on luottokelpoinen Suomen kansalainen.

Saako lainan heti tilille

Ekstraluotto maksaa netistä haetun lainan heti seuraaviin pankkeihin, jolloin laina on tililläsi muutamassa minuutissa: Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankit ja S-Pankki.

Voiko pankkitunnuksilla netistä haettu laina olla myös koroton

Ekstraluotolta saatu laina voi olla myös koroton laina. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa lainan takaisin tuona aikana niin laina täysin koroton.

Mikäli asiakas maksaa lainan osamaksulla niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, joka on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti.

Voiko netistä hakea lainaa pankkitunnuksilla

Lainaa voi hakea netistä pankkitunnuksilla verkkopalvelustamme. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestitse. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Hakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta niin hänen tulee ottaa yhteyttä pankkiin ja pyytää heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Ekstraluotto - 2100 euron tililuotto heti tilille!

Ekstraluotto on tarjonnut lainaa netistä jo vuodesta 2006. Ekstraluotto on joustava luotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi jopa 2100 euron luoton netistä haettuna ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Ekstraluotossa seuraavia asioita

 • luotettavuus
  • olemme tarjonneet lainan netistä vuodesta 2006 alkaen
 • markkinoiden pienin lyhennys
  • minimilyhennys on ainoastaan 10 %
 • asiakaspalvelu
  • miellyttävä ja asiantunteva henkilökunta
  • tavoitettavuus: meidät tavoittaa ma-su 08-22 joko puhelimitse 03 3399 3604 (vain pvm) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi
 • nopea lainapäätös

Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme voivat käyttää netistä pankkitunnuksilla haettua lainaa juuri silloin, kun he itse haluavat ja lainan nostaminen onnistuu kätevästi netissä.

Asiakkaamme tarvitsemaan netistä pankkitunnuksilla haettuun lainaan liittyvä asiointi on mukava hoitaa puhelimitse. Asiakkaamme ovat arvostaneet miellyttävää asiakaspalveluamme, johon voi soittaa pelkällä paikallispuhelumaksun hinnalla.Myös tekstarien ystäville on Ekstraluotolla hyviä uutisia! Tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon asiakas voi tiedustella matkapuhelinliittymänsä tarjoajalta.

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Asiakkaat voivat lähettää lainahakemuksen milloin tahansa osoitteessa www.ekstraluotto.fi.


Lainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy asiakkaaksi

» Rekisteröidy tästä

Jos olet jo asiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
EKSTRA LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: EKSTRA 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina (ma-su 8-22) tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja luotettavasti.