Tililuotto

Käsitteenä tililuotto tarkoittaa vakuudetonta luottoa, eli lainaa mihin ei tarvitse takaajia tai muita takauksia esim. omaisuuden panttaamista. Rahaa voi nostaa omien tarpeiden mukaisesti omalle pankkitilille useammassa erässä, toisin kuin kertaluottoa, missä haettavan lainasumman saa kerralla tilille. Asiakkaalle myönnetään siis luottosumma, esimerkiksi 2100 euroa, jonka asiakas voi nostaa pienemmissä erissä tai kokonaisuudessaan tililleen.

Tililuotto sopii niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin. Suomessa tililuotto halutaan tyypillisesti ottaa, koska luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tililuotto on erinomainen ratkaisu odottamattomiin rahan tarpeisiin.

Saako tililuoton heti tilille

Ekstraluoton myöntämä tililuotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli asiakkaan käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Muita kuin edellisessä kappaleessa mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan Ma-Pe 8-20.

Voiko tililuotto olla myös koroton

Ekstraluotolta saatu tililuotto voi olla myös koroton tililuotto. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa kulutusluoton takaisin tuona aikana niin kulutusluotto täysin koroton.

Mikäli asiakas maksaa tililuoton osamaksulla niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, mikä on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti.

Ekstraluotto - 2100 euron tililuotto heti tilille!

Ekstraluotto on tarjonnut lainaa netistä jo vuodesta 2006. Ekstraluotto on joustava luotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi jopa 2100 euron luoton netistä haettuna ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Ekstraluotossa seuraavia asioita

 • luotettavuus
  • olemme tarjonneet lainan netistä vuodesta 2006 alkaen
 • markkinoiden pienin lyhennys
  • minimilyhennys on ainoastaan 10 %
 • asiakaspalvelu
  • miellyttävä ja asiantunteva henkilökunta
  • tavoitettavuus: meidät tavoittaa Ma-Pe 8-20 joko puhelimitse 03 3399 3604 (vain pvm) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi
 • nopea lainapäätös

Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme voivat käyttää tililuottoa juuri silloin, kun he itse haluavat ja luoton nostaminen onnistuu kätevästi netissä.

Asiakkaamme tarvitsemaan netistä haettuun lainaan, eli esim. tililuottoon, liittyvä asiointi on mukava hoitaa puhelimitse. Asiakkaamme ovat arvostaneet miellyttävää asiakaspalveluamme, johon voi soittaa pelkällä paikallispuhelumaksun hinnalla. Myös tekstarien ystäville on Ekstraluotolla hyviä uutisia! Tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon asiakas voi tiedustella matkapuhelinliittymänsä tarjoajalta.