Vippi heti tilille

Vippi eli pikalaina on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Suomessa haettu pikalaina on keskimäärin noin 300 euroa ja takaisinmaksuaika on nopea (keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta). Ekstraluotolta asiakas saa käyttöönsä 2100 euron tililuoton, josta hän voi nostaa rahaa käyttöönsä tarpeidensa mukaisesti. Palvelumme on siis asiakkaalle huomattavasti kätevämpi käyttää kuin perinteinen kertaluontoinen vippi, koska mahdollisesti seuraavaa tarvittavaa pikalainaa ei tarvitse hakea erikseen.

Pikalaina on täydellinen valinta puun takaa tulleisiin rahan tarpeisiin. Lainan hakeminen on helppoa sekä nopeaa. Parhaimmassa tapauksessa vippi siirretään heti asiakkaan tilille.

Vippi on nykyaikainen nopea pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia. Vippiä hakiessa asiakkaan ei tarvitse tehdä niin kattavaa selvitystä taloustilanteesta kuin esimerkiksi asuntolainaa hakiessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että asiakkaalle myönnetään pikalainaa ilman mitään selvityksiä hänen taloustilanteesta. Pikalainaa hakiessa asiakkaan tulee osoittaa, että hänellä on tarvittavat tulot lainan takaisinmaksuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee olla töissä tai saada säännöllistä pääomatuloa, jolla hän saa maksettua lainan takaisin.

Alaikäraja lainalle on 21 vuotta. Asiakkaalta vaaditaan ainoastaan se, että hän on hoitanut raha-asiansa hyvin ja että hän on luottokelpoinen Suomen kansalainen. Kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistä.

Saako vipin heti tilille

Heti kärkeen on mainittava: "Saako vipin heti tilille?" on yksi yleisimmistä kysymyksistä mitä meille esitetään. Ekstraluotto on nopea lainapäätöksissään.

Ekstraluoton myöntämä pikalaina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli asiakkaan käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Muita kuin edellisessä kappaleessa mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan Ma-Pe 8-20.

Voiko ensimmäinen vippi olla myös koroton vippi

Ekstraluotolta saatu vippi voi olla myös koroton vippi. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa vipin takaisin tuona aikana niin kulutusluotto täysin koroton.

Mikäli asiakas maksaa vipin osamaksulla niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, mikä on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti.

Miksi hakisin vippiä

Rahantarve on usein kiireellinen, ja pankeilta luoton saaminen voi venähtää hakemusten pitkien käsittelyaikojen vuoksi kovin pitkälle. Ekstraluotto on erikoistunut vippeihin ja me myönnämme luoton nopeasti ja vippi on asiakkaan tilillä heti lainapäätöksen jälkeen.

Lisäksi asiakkaan ei tarvitse myöskään selventää Ekstraluoton asiantuntevalle asiakaspalvelulle, että mihin hän aikoo käyttää vipin. Asiakas voi käyttää lainaamansa rahat vapaasti mihin hän vain haluaa.

Ekstraluotto - 2100 euron vippi heti tilille!

Ekstraluotto on tarjonnut vippiä netistä jo vuodesta 2006. Ekstraluotto on joustava luotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi jopa 2100 euron luoton netistä haettuna ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Ekstraluotossa seuraavia asioita

 • luotettavuus
  • olemme tarjonneet lainan netistä vuodesta 2006 alkaen
 • markkinoiden pienin lyhennys
  • minimilyhennys on ainoastaan 10 %
 • asiakaspalvelu
  • miellyttävä ja asiantunteva henkilökunta
  • tavoitettavuus: meidät tavoittaa Ma-Pe 8-20 joko puhelimitse 03 3399 3604 (vain pvm) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi
 • nopea lainapäätös

Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme voivat käyttää vippiä juuri silloin, kun he itse haluavat ja luoton nostaminen onnistuu kätevästi netissä.

Asiakkaamme tarvitsemaan netistä haettuun lainaan, eli esim. vippiin, liittyvä asiointi on mukava hoitaa puhelimitse. Asiakkaamme ovat arvostaneet miellyttävää asiakaspalveluamme, johon voi soittaa pelkällä paikallispuhelumaksun hinnalla. Myös tekstarien ystäville on Ekstraluotolla hyviä uutisia! Tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon asiakas voi tiedustella matkapuhelinliittymänsä tarjoajalta.